Serie- og filmcitater

Citater fra film og tv-serier er en kilde til sjov, underholdning og inspiration. De kan være mindeværdige replikker fra vores yndlingsfilm og -shows, som vi kan dele med venner og familie og genkalde os de bedste øjeblikke fra historierne.

Men udover at være sjove og underholdende, kan citater fra film og tv-serier også give os indsigt i menneskelig adfærd og livets store spørgsmål. I denne artikel vil vi udforske nogle af de mest berømte og tankevækkende citater fra film og tv-serier og undersøge, hvad de kan lære os om livet og vores relationer til andre mennesker.

Fra humoristiske one-liners til dybdegående filosofiske udsagn vil vi opdage, hvordan filmcitater og citater fra tv-serier kan påvirke vores tankegang og give os en ny forståelse af verden omkring os.

Oversigt over citater fra Film og TV

50 tilfældige citater fra Film og TV

Han er psykopat ham der, skal jeg ikke lige tage med der?

Keld er ked af det, hvad tror du jeg er. Vi står lige foran målet, og I har ikke andet i hovedet end taler og sange og konfirmationspjat. WALDORFSALAT. Vi er millionærer. Hører I? Vi har kæmpet og slidt og nu er det lykkedes. Vi må ikke gi´ op nu. I morgen er det vores tur. Verden ligger for vores fødder. Vi kan købe det hele. Se selv…

Du får mig til at smile, når jeg ikke har lyst til at være glad.

Jeg kan godt lide, når du smiler – men jeg elsker, når det er mig, der får dig til at smile.

Jeg ville ønske, jeg kunne holde op med at ryge, men det kan jeg ikke. Jeg har snakket med sundhedsplejersken om det, og hun siger, at hvis jeg bare ryger længst væk fra, at han skal have måltider, så går det nok-agtigt.

Det er klogt at spørge nogen, hvad man leder efter, før man begynder at lede efter det.

Vi har da overvejet, at jeg skulle stoppe med at ryge, men nu har jeg jo røget hele graviditeten, så jeg har jo allerede skadet barnet.

It’s hard to be a nissemand.

Du er modigere end du tror, stærkere end du ser ud til, og klogere end du ved.

Jeg køber aldrig økologisk mad, jeg ved egentlig ikke, hvad økologi står for. Det smager sikkert også dårligt.

Jesus Christ, and you think I'm reckless? When I fly, I'll have you know that my crew and my plane come first.

Bajere skal være jordkølede!

Du skylder mig en flaske vodka.

You can be my wingman any time.

Bull----! You can be mine.

Orv. Dét var sent hva?
Det betyder nok at jeg lige bliver nødt til at blive til i morgen ik?

Hvis der nogensinde kommer en dag, hvor vi ikke kan være sammen, så gem mig i dit hjerte. Jeg bliver der for evigt.

Let's turn and burn!

Bagefter så kom jeg jo til at tænke på det der med Adam og Eva, de gik jo rundt uden tøj på og sådan noget dengang, og jeg tror også, at de har sluppet en lille fis engang imellem, så jeg tænkte, at det gør ikke så meget!

A tror lige a skal ud og puste grise op

Why is it always me?

I'm going to need a beer to put these flames out. Yo! Great Mav, real slick.

Kærlighed er sammenvoksning af to sjæle i en enhed.

Gummiand til alle gutterne, Gummiand til alle gutterne. Så er der øl til alle. Jeg gentager, så er der øl til alle.

Facinerende dyr.

I can see it's dangerous for you, but if the government trusts me, maybe you could.

It takes a lot more than just fancy flying.

At elske sig selv er begyndelsen på en livslang romance.

Nu må den også godt snart komme ud, jeg kan jo ikke engang gå til banko mere.

I sneee står urt og busk i skjuuul, der er så koldt deruuude, doooog syyynger deeer en lille fuuugl, på kvist bag frosne ruuude.

Bob bob bob bob bob.

Take me to bed or lose me forever.
Show me the way home, honey.

That was some of the best flying I've seen to date — right up to the part where you got killed.

Hvis der nogensinde kommer en dag, hvor vi ikke længere er sammen, så gem mig i dit hjerte. Jeg bliver der for evigt.

Los fiskos, los salatos, los kotelettos, los vinos blankos og los Coca-Colos.

I kommer ikke fra Røde Kors vel?

At være forelsket er som at have en anden person i dit hjerte.

Ti stille, jeg finder mig ikke i det. Åååårh, jeg ved nøjagtig hvad I tænker. Stakkels Keld tænker I. Tykke tosse. Ham som altid kommer som røven af fjerde division… men er der nogen af jer, der nogensinde har tænkt på, at bag alt det her, der banker der et faderhjerte, et blødende faderhjerte.

Yes, lets slap off.

Derfor skal du stadig ikke lære mig, hvordan man laver en sovs, lille Arne!

Skal du glo. Hva? Hold kæft hvor er du grim mand. Din store fede ko. BÆKO!

Nej, det bli´r aldrig til noget, og ved I hvorfor? Fordi jeg er omgivet af amatører og ignoranter, hundehoveder og hængerøve. I har ingen energi, ingen viljestyrke, så der det ene i vejen, så der det andet i vejen. Pattebørn. Vabler.

Vi kan jo ikke have sådan en flok bavianer til at rende rundt og skide i skovbunden, vel!

His fitness report says it all. Flies by the seat of his pants, totally unpredictable.

He got you, didn't he?

Jeg ryger bare endnu mere, når jeg er gravid.

Bli´r det snart til noget dit hundehoved? Af alle lusede amatører, er du dog den værste. Kostbar uddannelse, hvor herrer bevares. Du kan ikke engang indstille et fjernsynsapparat. Ikke en skid kan du. Elektroner og ternimaler og alt det pjat. Du er bare et skvat og en klamhugger. SE SÅ AT FÅ DEN DØR OP!

En af fordelene ved at være rodet er, at man hele tiden gør nye, spændende opdagelser.

Vent ikke på det perfekte øjeblik, men grib øjeblikket og gør det perfekt.

Sandheden gør måske ondt i et lille stykke tid, men en løgn sårer for evigt.

Great balls of fire!

Bær altid sødt par pyjamas i sengen, du ved aldrig, hvem du vil møde i dine drømme.

Nej, det har jeg ikke. Der er ingen pilsnere i dette hus… og det kommer der heller ikke. For pilsnere er roden til alt ondt. Al min ulykke, den kommer af pilsnere. Du har kendt mig i mit tidligere liv. Jeg tænkte ikke på andet end pilsnere… pilsnere, spiritus og kællinger, frygteligt. Jeg væltede mig i pilsnere og kællinger… og et svin var jeg, en sut, et skvat, lidderligt møgdyr, en fordrukken svamp, der ødelagde alting for mig selv, og bragte mine venner… mine gode venner i ulykke… Nej en pilsner har jeg ikke, men du kan få en sodavand.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et gavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!